LUSTRUMDAG!!

Gepubliceerd op 1 mei 2021 om 13:50

Wisten jullie dat op 22 oktober ons mooie dispuut alweer 30 jaar bestond. En wij door Corona al onze feesten en activiteiten hierdoor hebben moeten missen?  

 

Gelukkig konden we toch nog onze zesde lustrumdag laten doorgaan en hebben wij ons 30 jarig bestaan even goed gevierd.

 

We begonnen in het park om eens even goed bij te kletsen, te genieten van een biertje en een Broodje Ben natuurlijk. De groentjes hebben ons voorzien van een goed toneelstuk en hebben de blauw en groene kleuren met trots dragen.

 

Veerle was deze middag vooral druk met iedereen een echte rietbak te laten trekken, want dat laffe gedoe met water van een van de groentjes kon natuurlijk niet. Ook de GroentjesCie moest aan een fles ice geloven. Ook jammer dat Caitlin weer van alles moest afbreken.

 

Aan het einde van middag hebben we ons allemaal van de sportieve kant laten zien en hebben we bier en wijn yoga gedaan. De alcohol is meerdere malen richting de hemel gegaan en de zonnegroet is onze nieuwe favoriet.

 

Het verliep allemaal soepel, alleen net jammer dat de yoga instructeur de afgelopen maanden geen alcohol had gedronken en dus als enige lam naar huis ging na 45 minuten yoga. Ondanks dat was het een zeer geslaagde activiteit!!

In de avond is er in kleine groepjes genoten van een heerlijk vier gangen diner samen gesteld door de commissie. Ook kon een wijnproeverij hierbij niet ontbreken.

Uiteindelijk kon de welbekende ICS-escalatie beginnen, de rode wijn vloeide rijkelijk, 30 seconds werd gespeeld, er werden bh’s gevouwen, Frans Bauer gaf een optreden, het bleek toch ineens broer/zusdag te zijn en er was een bezoekje van mensen in het zwart en geel. Al met al kan er worden gezegd dat het een topdag was! LustrumdagCie, super bedankt!  


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.