Blog


Kerstdiner 2021

Dit jaar was kerstdiner helaas weer niet zoals het hoort te zijn. Helaas wist corona ons ook dit jaar tegen te houden om naar een restaurant te gaan. Maar ik wilde als bestuur zijnde er toch nog een groot feest van maken. Ik zat te dubben en ik wist niet zo goed hoe ik het moest aanpassen, dus ik vroeg mijn baas om hulp. Laat ik nou net in een restaurant werken en laat mijn baas nou net op het idee komen om mij te helpen.

Lees meer »

ICS Datediner: feestdagen

Wat een topavondje was dit!! Het begon allemaal een beetje stroef, aangezien onze Rutte de dag voor datediner aankondigde dat de horeca weer dicht ging vanwege corrie. Eigenlijk zouden we gaan eten en partyen bij Mr. Jacks maar dit kon toen helaas niet meer doorgaan.

Lees meer »

LUSTRUMDAG!!

Wisten jullie dat op 22 oktober ons mooie dispuut alweer 30 jaar bestond. En wij door Corona al onze feesten en activiteiten hierdoor hebben moeten missen?  

Lees meer »

Fun tijdens de online borrels

13 maart 2020, de dag waarop corona Nederland flink te pakken kreeg met de eerste lockdown. Borrelen van bar naar bar met elkaar was niet meer vanzelfsprekend… Voor de lockdown waren we bij elke borrel weer in een andere bar of kroeg te vinden, heften we ons glas op ons mooie dispuut en waagden we vaak later op de avond nog een dansje. Dit kon helaas niet meer, maar ICS laat niets in de weg staan, zelfs een wereldcrisis of pandemie komt niet tussen ons in.

Lees meer »