Lustrumreis Barcelona, here we come!!!

Gepubliceerd op 17 juni 2024 om 21:35

24 november 2022- 27 november 2022

Dag 1:

24 november 2022 vertrokken we om 11 uur met de trein richting Schiphol. Iedereen werd op Schiphol voorzien van een mooie nieuwe groene lustrumtrui! Deze is met trots de gehele reis gedragen. Nadat de truien werden uitgedeeld was het tijd voor de rebus want waar zouden we nu toch heen gaan? Nadat iedereen wist dat Barcelona onze eindbestemming was werd er geshot met ons blauw en groen en vloeide het bier rijkelijk.

Eenmaal in ons appartement kon iedereen een plekje uitzoeken en genieten van het uitzicht op de Ramblas. Vervolgens is er samen gegeten, werd er genoten van kannen sangria en bestelden sommige mensen paella alsof hun leven er vanaf ging. Gelukkig vond de barman ons zo leuk dat hij ons daarna genoeg shots gaf. Uiteindelijk werd er nog een klein speciaal biertje gedronken in de stad. 

Dag 2:

Op dag twee werd er rustig ontbeten met een paar brakke hoofden en gingen we naar Park Guëll om vervolgens nog lekker door de stad te wandelen.

In de avond werd er genoten van een drie gangen diner en vloeide de cava rijkelijk. Vervolgens besloten we met heel ICS een kroegje te bezoeken met live muziek. We wisten het publiek goed mee te krijgen, het leek wel alsof wij de act waren.

Eindstand: de hele kroeg stond te dansen, de polonaise werd geïntroduceerd en de muziek speelde nog een uurtje extra door. Ze hadden waarschijnlijk zelden zoveel wilde meiden gezien. 

Dag 3: 

Op dag drie was het tijd voor ontbijt, sommige meiden begonnen al lekker met een heerlijk wijntje die ze gisteravond nog hadden laten staan. 

Vervolgens gingen we voor een “free walking tour”, aangezien de commissie bezig waren geweest met creatief boeken, ging deze helaas niet door en moesten we 20 euro per persoon gaan betalen. Dat lieten we aan ons voorbij gaan. We gingen in kleine groepjes de stad verkennen, musea bezoeken en shoppen. Vervolgens werd er genoten van allerlei lekkernijen op de ramblas en werd Nederland aangemoedigd onder het genot van bier, wijn en kaas.

In de avond was het tijd voor een flamengo show, die bij iedereen goed in de smaak viel. Er werd nog een cocktail na gedronken.

Vervolgens werd de stad nog even onveilig gemaakt en werd er om 6 uur in de nacht nog gewerkt aan de welbekende ICS tosti.

Dag 4:

Op dag 4 was het tijd voor ons vertrek, helaas was onze vlucht omgeboekt en moesten we rond 11 uur terug naar het vliegveld. Daar werden nog de laatste souvenirs gekocht en kregen wij als bedankje een limited edition Barca string cadeau. 

Al met al een super geslaagde lustrumreis, met heel veel lachen, bier en wijn. En we hebben het daar maar weer bewezen; het is ons blauw en groen waar we het allemaal voor doen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.