Lustrumfeest

Gepubliceerd op 16 juni 2024 om 23:18

Vrijdag 21 oktober 2022

Een 30 jarig lustrum is natuurlijk niet niks, daarom dachten een aantal meiden “hoe leuk zou het zijn als we een speciaal lustrum lied zouden hebben!” Na aardig wat uurtjes verder hadden we hem af, best wel tevreden met het resultaat. We moesten natuurlijk een manier vinden om dit nummer met de rest te kunnen delen en dus hebben we het nummer opgenomen! Een prachtig nummer waar alles in staat waar je aan denkt bij ons dispuut!

Het feest vond plaats in the Basement. Een top locatie die de commissie prachtig in jungle thema had versierd. Naast een aantal andere disputen, waren er ook veel ouderejaars, tientjesleden en reünisten op ons feest te vinden. De gezelschap was aanwezig en het feest kon beginnen!!! Met optredens van Jesse de Zingende dokter, the Hillsback en onze eigen Inez met het lustrumlied. Ook was er een DJ aanwezig die de beste plaatjes draaide. 

We hadden ons 30 jarig lustrum niet beter kunnen vieren. Naderhand hoorden we van the Basement dat we een record aantal bier hadden afgenomen en gedronken.... Dan weet je dat het een geslaagd feestje was!

Wij hebben in ieder geval enorm genoten en kijken hier nog steeds regelmatig met een lach op ons gezicht naar terug! 

 

Op naar het volgende lustrum!!