Gezellig weekendje Castricum

Gepubliceerd op 19 augustus 2020 om 12:41

Ieder jaar gaan wij op een fantastisch dispuutsweekend op een geheime locatie. Helaas kon het dat dit  jaar niet doorgaan door Corona.

Gelukkig hebben wat meiden alsnog een dispuutsvakantie georganiseerd. Hierbij konden ook onze greenies die net waren geïnaugureerd eindelijk als volwaardig lid mee op stap! En hebben wij ze kunnen laten zien hoe we los gaan samen.

De meiden vertrokken richting het o zo mooie Castricum om 4 dagen te genieten van een heerlijke kindvriendelijke camping. Een beetje jammer natuurlijk, want onze buren waren na een paar dagen best wel klaar met ons en hadden meer zin in rust.

Nadat de tenten met bloed, zweet en tranen waren opgezet en er wel weer bewezen was welke meiden wel technisch inzicht hadden konden we beginnen aan het bier en de rode wijn. Ook konden we eindelijk gebruik maken van onze nieuwe lustrumjasjes en mocht ons ANWB jasje even in de kast blijven liggen.

Greenie Veerle werd 24 dus dat werd goed gevierd met taart, ballonnen en veel bier. Het hele weekend stond in het teken van het mooie weer, het strand, bitterballen, spelletjes, silent disco en natuurlijk de biercantus.

Het werd pijnlijk duidelijk dat toch niet iedereen even soepel bleek te zijn, de afwas doen voor de groentjes een probleem was en schreeuwen naast de tent van de buren geen goed idee is. De meiden hebben onwijs genoten en hebben nu al zin om volgend jaar weer lekker met zijn allen op een dispuutsvakantie te gaan!  Want de vraag blijft... Waar gaan we dan naartoe?
Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.