Fun tijdens de online borrels

Gepubliceerd op 14 maart 2020 om 14:00

13 maart 2020, de dag waarop corona Nederland flink te pakken kreeg met de eerste lockdown. Borrelen van bar naar bar met elkaar was niet meer vanzelfsprekend… Voor de lockdown waren we bij elke borrel weer in een andere bar of kroeg te vinden, heften we ons glas op ons mooie dispuut en waagden we vaak later op de avond nog een dansje. Dit kon helaas niet meer, maar ICS laat niets in de weg staan, zelfs een wereldcrisis of pandemie komt niet tussen ons in.

 

Één zoomlink met alle meiden bij elkaar waar zes verschillende gesprekken tegelijk door elkaar heen lopen is natuurlijk niet de beste oplossing. Daarom kwamen meteen al veel meiden met leuke en originele ideeën om elkaar op een georganiseerde manier virtueel te blijven zien.

Zo begonnen we destijds met verschillende originele pub quizzen, waar uiteraard bijzondere prijzen mee gewonnen konden worden.

 

Ook hebben we in kleine groepjes spelletjes gedaan die leuk op een virtuele manier plaats konden vinden, zoals code names, 30 seconds of skribbl. Tijdens onze nieuwjaarsborrel hebben we in kleine teams online tegen elkaar gestreden door middel van een ingewikkelde escape room, dit was een groot succes.

Eeeennnn niet te vergeten, onze bierproeverij online, eerlijk gezegd kan ik hier niet zo veel over schrijven, dit was een wazige avond… maar ik kan wel zeggen dat dit een heeele leuke avond was, met heel erg veel verschillende lekkere biertjes.

Bij elk van de virtuele borrels haalden we natuurlijk voor onszelf een lekkere borrelplank en een vol glas wijn of bier uit te kast en heften we alsnog, online, het glas met elkaar op ons mooie dispuut!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.