Kerstdiner 2021

Gepubliceerd op 18 december 2021 om 13:26

Dit jaar was kerstdiner helaas weer niet zoals het hoort te zijn. Helaas wist corona ons ook dit jaar tegen te houden om naar een restaurant te gaan. Maar ik wilde als bestuur zijnde er toch nog een groot feest van maken. Ik zat te dubben en ik wist niet zo goed hoe ik het moest aanpassen, dus ik vroeg mijn baas om hulp. Laat ik nou net in een restaurant werken en laat mijn baas nou net op het idee komen om mij te helpen.

 

 

Ik vertelde hoe ik het voor mij zag en hij heeft de rest aan voorbereidingen qua eten gedaan. Er zou een drie gangen diner komen, aangepast op vlees of vis. De meiden gaven hun voorkeur door en de kok kon gaan koken. Verder hebben we lekkere wijntjes bij de gerechtjes gekozen en hebben we weer een indeling per huis weten te maken. 

Ook hebben wij weer een leuk kerstcadeautje voor iedereen kunnen scoren. Dit jaar maar een liefst special ICS bieropener sleutelhanger met een Corona biertje, om lekker mee te proosten op een gezond en zorgeloos 2022.

Op de dag zelf hebben Laudi en ik de boxen met eten bij mijn werk opgehaald en bij elk huis rondgebracht inclusief de flessen wijn en het cadeautje.

 

Ikzelf was ingedeeld bij Inez thuis met Kim, Rosa, Laudi en Romée. We hadden ons allemaal goed gekleed en hebben heerlijk met elkaar aan tafel gezeten. Het eten was overheerlijk, echt letterlijk elk ding was lekker. We hebben heerlijk genoten met elkaar en de nodige drankjes zijn naar binnen gegaan. Op deze manier voelde het toch als een luxe uitgebreid kerstdiner, maar dan knusjes thuis!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.