Voorraad opmaken!


Voedselverspilling; daar zijn wij niet van! ICS zet zich in tegen voedselverspilling en daarom gingen wij maar wat graag uit eten bij het Instock Restaurant om op deze manier zo ook ons steentje bij te dragen. Twee vliegen in één klap, want laat het nu ook net zomer zijn en daarom was het tijd voor het jaarlijkse zomer-in-je-bol-diner.

Daarnaast had de studievereniging Forum ook nog een restjesborrel georganiseerd.. dit paste natuurlijk volledig binnen ons thema-etentje! We zijn we na een heerlijk diner en de nodige wijntjes met een sneltreinvaart naar Café De Vrienden gesjeesd. De restjes vlogen al snel door de lucht en we werden voorzien van de nodige biertjes en groen & blauwe shotjes natuurlijk om het dispuutsjaar nog eens goed af te sluiten.

Iedereen een hele fijne zomer!! Dat we maar weer net zo’n leuk dispuutsjaar mogen hebben komend jaar.

WhatsApp Image 2017-07-06 at 14.08.46


Over ICS

Wij zijn het leukste onafhankelijke damesdispuut In Culmine Solae uit Utrecht sinds 1990! www.inculminesolae.nl/