Bestemming: Houthakkersblousjes??


De HINT van hét jaar: Houthakkersblouse.. dit zou ons naar de bestemming moeten brengen van jawel: ICS WEEKEND 2017! Merkwaardig genoeg had niemand de locatie geraden.. mijn complimenten voor de Weekend-Cie.

We vertrokken met auto’s richting het zouden en nadat we door de bomen het bos niet meer zagen, begrepen we uiteindelijk dat we in de bushbush waren beland in natuurlijk Mierlo. Mierlo, wie kent het niet? Nou van nu af aan kent iedereen het wan ICS heeft weer eens goed de boel op stelten gezet: speurtochten door de stad Eindhoven, aquarobics in het zwembad, vuurwerk op de bar, waterfietsend door de kanalen, fotobombs bij de plaatselijke marktkraam, luchtkanonnen van de DJ’s en ga zo maar door. Het was weer een fantastisch weekend!

IMG-20170513-WA0012


Over ICS

Wij zijn het leukste onafhankelijke damesdispuut In Culmine Solae uit Utrecht sinds 1990! www.inculminesolae.nl/