Maandelijkse borrel met de Studievereniging & disputen


Regelmatig haken wij aan bij de gezellige drukbezochte borrels van onze studievereniging S.V. Forum. Daarnaast zijn ook andere bevriende disputen van ICS hierbij vaak aanwezig, waar we graag ook een borreltje mee drinken. Afgelopen borrel was daar zelfs een fotograaf aanwezig; dus hierbij een leuk fotootje van een aantal ics-dames op de borrel met een beetje reclame voor Forum.

17359068_1906316879599752_1918393635520202766_o

Afgelopen winter zijn ook een aantal meiden mee geweest met de jaarlijkse wintersport die door de studievereniging Forum wordt georganiseerd, wat voor weinig geld echt een fantastische week is geweest! Daarnaast pakken we ook graag de maandelijkse borrels mee en de uitbundige themafeestjes die worden georganiseerd. Kijkje nemen? Ga naar facebook.com/studieverenigingforum


Over ICS

Wij zijn het leukste onafhankelijke damesdispuut In Culmine Solae uit Utrecht sinds 1990! www.inculminesolae.nl/