Op naar Boedapest ✈️


Met zijn viertienen hebben wij 23 t/m 25 november Boedapest onveilig gemaakt! Georganiseerd door twee ICS’ers hebben zij het geheim kunnen houden tot het laatste uur. Na slechts een vlucht van twee uur kwamen we aan in ons MEGA GROTE hostel. Toen iedereen haar bed had geclaimd, zijn we uitgebreid gaan chillen om ons voor te bereiden op een twee uur durende communistische wandeling. Waarom een communistische wandeling? Het was helemaal gratis en daar houden wij studenten natuurlijk van. ‘S avonds stond ons een heerlijke kipmaaltijd te wachten, waarbij de flessen rode wijn niet te ontbreken waren. Toen onze buikjes waren gevuld (en we al aardig aangeschoten waren), zijn wij onze dansmoves in de strijd gaan gooien bij Szimpla. Iedereen kon wel zien dat we binnen waren, want wij ICS’ers kunnen nooit stilstaan.

Na een paar uur slaap zijn we wezen uitbrakken in de Széchenyi baden. Na het krijgen van de welbekende oma-vingers hebben we de highlights van de stad gezien in een sightseeing tour. Met een oude gondel zijn we naar de Castle Hill gebracht waar ons ICS-lied luidruchtig werd gezongen. Eenmaal genoten van het uitzicht en de benodigde BVO’tjes op waren, werd het weer tijd om te eten en meer bier te drinken. De Làngos (Hongaarse pizza) was onze favo. Het was maar goed dat we veel hadden gegeten, want er stond ons een pub crawl te wachten. Binnen een kwartier waren we al weer 70 shots verder, wat al een indicatie geeft van de rest van de avond. Eindstand: VIP room met 45 minuten onbeperkt Gin & Tonics.

Na zo’n drie uur slaap was het tijd om onze brakke koppen te vertonen in het vliegtuig terug naar Amsterdam. In de trein terug naar Utrecht bespraken we alle gebeurtenissen van een onvergetelijk weekend.

Lieve Laurien en Jeaney, héél erg bedankt voor het organiseren van deze low-budget maar toch luxe trip naar het Oosten.

Dit vergeten wij nooit meer!

 


Over ICS

Wij zijn het leukste onafhankelijke damesdispuut In Culmine Solae uit Utrecht sinds 1990! www.inculminesolae.nl/